404 Not Found


nginx

Za nami je že 13. Poletni tabor za osebe z izkušnjo nasilja. Tokratni poletni tabor se je odvijal v prijetnem okolju Žužemberka, ob reki Krki in prekrasni naravi. Nastanjeni smo bili na domačiji Malči, ki nas je izjemno toplo sprejela! Najlepša hvala Malči!

Tabor je bil zastavljen kot doživljajska, terapevtska in preventivna dejavnost, katerega glavni fokus je bil reševanje negativnih posledic preživetega nasilja nad posamezniki ter preprečiti nastanek novih oblik nasilja. Preko terapevtskih, športnih, sprostitvenih, izobraževalnih in sprostitvenih aktivnosti so udeleženci oz. udeleženke spoznavale same sebe, gradile samozavest in sampodobo ter pridobivale na občutku varnosti. Ob koncu tabora pa je otroke čakalo prav posebno presenečenje, saj jih je obiskal slovenski raper Klemen Klemen, ki je samo za nas izvedel glasbeno točko. Nekaj utrinkov iz poletnega tabora prilagamo spodaj.

 

Program so finančno podprli: Lions club Bled golf in JOhnson & JOhnson

Donatorji: Mercator d.d., Droga Kolinska, Ljubljanske mlekarne d.d., Eta Kamnik d.d., Sadjarstvo Gerzina Edi, Pekarna Kruhek, Telat Ameti sadje in zelenjava, Danone d.o.o.

Posebna zahvala Zavodu Krog!

 

Za vso pomoč pri izvedbi Poletnega tabora se iskreno zahvaljujemo vsem podpornikom!