404 Not Found


nginx

Za življenja gre!

Mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami

 V letošnjem letu ob Mednarodnem dnevu boja proti nasilju nad ženskami, ki ga obeležujemo 25. novembra, Zavod Emma v sodelovanju z oglaševalsko agencijo LUNA TBWA predstavlja kampanjo ozaveščanja javnosti o problematiki nasilja. Kampanja s sloganom »Za življenja gre!« bo potekala od 25. novembra dalje, cilj pa je opozoriti širšo javnost na resnost in kompleksnost problematike nasilja. S tem v Zavodu Emma stremijo tudi k mobilizaciji vseh posameznikov in organizacij, ki lahko prispevajo k zmanjševanju nasilja in razvoju družbe z ničelno toleranco do nasilja

BORIS CAVAZZA IN DEJAN ZAVEC V BOJU PROTI NASILJU

Aktivnosti Zavoda Emma vsako leto z veseljem podprejo tudi znani Slovenci. K letošnji akciji ozaveščanja slovenske javnosti sta kot podpornika in ambasadorja pristopila priznan slovenski igralec Boris Cavazza in boksarski šampion Dejan Zavec. Oba s pozivom k boju proti nasilju in pomembnim sporočilom, da mnoge žrtve nasilja ne zmorejo spregovoriti o nasilju in prositi za pomoč, zato je odgovornost na posameznikih in družbi.

Predstavitev kampanje bo v ponedeljek, 17.novembra ob 10h v Cankarjevem domu, kjer bo svojo izkušnjo z nasiljem delila uporabnica Zavoda Emma, kot ambasadorja kampanje pa se nam bosta pridružila tudi slovenski igralec Boris Cavazza ter boksarski šampion Dejan Zavec.

Hvala oglaševalski agenciji LUNI TBWA, produkcijski hiši FELINA, medijski agenciji OMD ter podjetju PRESS CLIPPING ter vsem njihovim partnerjem za humanitarnost in nesebično podporo ter organizacijo kampanje. Hvala tudi Borisu Cavazzi ter Dejanu Zavcu za podporo ter sodelovanje pri kampanji.

 

NL_PR_ZAVOD_EMMA pressclip_20_logo Screen Shot 2014-11-14 at 11.31.05 Screen Shot 2014-11-14 at 12.04.00