404 Not Found


nginx

Krško, 10. april 2o12

Zavod EMMA, OE Krško v sodelovanju z Mrežo za spodbujanje kvalitete odnosov in življenja v Posavju vabi v četrtek 19. aprila 2012 s pričetkom ob 16:00 v Dvorani v parku Krško (pri Valvasorjevi knjižnici) na ČAJANKO Z IZMENJAVO RABLJENIH OBLAČIL. Oblačila, knjige in igrače sprejemamo v času od 12.00 do 16.00 v Dvorani v Parku.

Ob pitju čaja in izmenjavi oblačil se bomo hkrati družili, pogovarjali, navezovali nova poznanstva in premagovali odtujenost. Na dogodku bodo imeli možnost izmenjati oblačila tudi tisti, ki sicer niso upravičeni do pomoči Rdečega križa in Karitasa. S tem, ko dajemo oblačila, knjige, igrače v ponovno uporabo hkrati preprečujemo nastajanje odpadkov. Preostanek oblačil, knjig in igrač bo po dogodku darovan Rdečemu križu.

Izmenjava bo potekala v slogu »Kolikor prineseš, toliko lahko odneseš«. Oblačila naj bodo lepa, čista, cela. Zaželena so oblačila za sezono POMLAD/ POLETJE. Lahko prineseš in odneseš tudi knjige in igrače.
Za več informacij se lahko obrnete na Zavod EMMA – OE Krško, tel. 07/ 490 65 10 ali 030/ 616 767.

SODELUJOČE NVO: Zavod EMMA Ljubljana in Krško, Zakonski in družinski inštitut Novo mesto in Krško, Zveza Prijateljev Mladine Krško – ZPM Krško, Pokrajinska zveza društev upokojencev Posavja – PZDU Posavje, Ozara Brežice, Posavska Regionalna Stična Točka za Nevladne organizacije – PRSTaN, Zveza ekoloških gibanj Slovenije – ZEG, Rdeči križ Sevnica.